نصب و تعمیر جک و کرکره برقی
سفارش آنلاین

استادکاران برتر

وحید پیرا

53 سفارش

احمد حسنی

36 سفارش

محمد معروفی

36 سفارش

شهر خود را انتخاب کنید

ایلام
قزوین
خراسان شمالی
فارس
هرمزگان
بوشهر
لرستان
قم
خوزستان
استخدام در نوژا سرویس

نصب و تعمیر جک و کرکره برقی در کرمانشاه

فروش و نصب و تعمیر جک و کرکره برقی در کرمانشاه،کرکره برقی برای درب پارکینگ و مغازه ها و حتی برای حفاظ پنجره نیز استفاده می شود، مهمترین مسئله در انتخاب کرکره برقی با کیفیت توجه به جنس موتور رولی و پنلها ی استفاده شده در کرکره برقی است،متخصصین نوژا سرویس در انتخاب کرکره برقی باکیفیت و قیمت مناسب به شما مشاوره های لازم را ارائه میدهند.

6

سفارش موفق

22

استادکار فعال

5

توضیحات نصب و تعمیر جک و کرکره برقی

کرکره برقی یا ارابه برقی در کرمانشاه با نوژا سرویس:

درب کرکره ای یا کرکره برقی اتوماتیک را می توان یکی از ابزار هایی دانست که با وجود ساختار ساده اش توانسته در سهولت زندگی نقش مهمی ایفا کند. از دهه ها قبل افراد برای حفاظت و راحتی بیشتر محیط زندگی و محل کار خود، از کرکره استفاده می کردند؛ اما پیشرفت و حرکت انسان به سوی تکنولوژی باعث طراحی و ساخت دسته جدیدی از کرکره ها به نام درب برقی کرکره ای یا کرکره اتوماتیک گردید. درب کرکره ای در ایران تقریبا دارای سابقه ای حدود ربع قرن می باشد. در ابتدا کار با تبدیل کرکره های عادی به اتوماتیک شروع شد؛ بدون تغییر در ظاهر و نوع ساخت آن. اما بعد از مدتی استفاده از این روش در ساخت درب های ساختمانی نیز متداول شد و این آغازی بود بر ورود نوع جدیدی از تیغه کرکره به بازار.

 

انواع کرکره برقی و تفاوت‌های آن‌ها

تفاوت اصلی بین کرکره‌های برقی در دو جنبه موتور و تیغه‌های آن‌ها مشاهده می‌شود. در این صفحه، در بخش انواع تیغه کرکره برقی، انواع تیغه‌های کرکره اتوماتیک مانند آلومینیومی، گالوانیزه و پلی کربنات را معرفی کرده‌ایم. به طور کلی، تیغه‌های آلومینیومی با ضخامت 80 میلیمتری در بازار با کیفیت‌های مختلف، پرفروش‌ترین تیغه‌های درب کرکره برقی هستند. 

 

تفاوت دیگر در موتور کرکره‌های اتوماتیک قرار دارد. سه نوع ساختار موتور متداول استفاده می‌شود. بیشترین استفاده در موتورهای کرکره برقی از نوع توبولار است که بیشتر برای فروشگاه‌ها با تردد کمتر و اندازه دهانه کوچک استفاده می‌شود. نوع دوم موتور ساید است که برای اماکن با تردد بالا یا ابعاد بزرگ استفاده می‌شود. همچنین، نوع سوم موتور سانترال کرکره برقی است که می‌توان آن را برای تردد بالا نیز استفاده کرد.

 

در ابتدا باید بدانیم که کرکره برقی را برای چه مکانی نصب کنیم و با توجه به شرایط آنجا، بهترین پیشنهاد را ارائه می‌دهیم.

 

انواع موتورهای کرکره برقی

موتورهای کرکره برقی شامل سه نوع اصلی هستند: موتور ساید، موتور سانترال و موتور توبولار. این موتورها مسئولیت حرکت تیغه‌های کرکره را بر عهده دارند. موتورهای درب کرکره به سه دسته کلی تقسیم می‌شوند و در ادامه ویژگی‌های هر یک از آن‌ها را بررسی خواهیم کرد. قبل از آن، باید بدانید که هر موتور کرکره مناسبی برای یک مکان خاص است و در ادامه با شرایط مناسب برای استفاده از آن‌ها آشنا خواهید شد.

 

موتور ساید کرکره برقی

موتور ساید کرکره برقی برای درب‌ها و پنجره‌هایی با وزن و تردد بالا استفاده می‌شود. این نوع موتور برای ورودی‌های با ابعاد بزرگ مناسب است و به عنوان قدرتمندترین نوع موتورهای کرکره برقی شناخته می‌شود. همچنین، می‌توان آن را در اماکنی که نیاز به برق اضطراری دارند، استفاده کرد؛ زیرا دارای دو نوع با ولتاژ 24 و 220 ولت است. مدل 24 ولت این موتور دارای باتری برای استفاده در شرایط قطع برق است و به این محصولات موتور ساید موتورکرکره برقی با UPS نیز گفته می‌شود. قیمت این محصول تقریباً 70 درصد بیشتر از موتور ساید بدون UPS است.

 

با استفاده از موتور ساید کرکره برقی، می‌توانید درب‌ها و پنجره‌های اتوماتیک را به راحتی کنترل کنید. برخی از موتورهای ساید دارای سرعت پایین هستند که این مشکل از ناحیه گیربکس قدرتمند آن‌ها ناشی می‌شود. با این حال، موتورهای ساید با سرعت بالا نیز وجود دارند که برای اماکنی که نیاز به عملکرد سریع در باز و بسته شدن دارند، مناسب هستند. شکل ظاهری این موتورها به صورتی است که موتور و گیربکس به فاصله کمی از لوله‌ای که تیغه کرکره بر روی آن قرار دارد نصب می‌شوند.

 

قدرت موتور از طریق یک زنجیر به چرخ دنده‌ای که لوله را می‌چرخاند، منتقل می‌شود و کرکره به بالا یا پایین حرکت می‌کند. این سیستم با استفاده از موتور بزرگتر و سیستم زنجیر و چرخ دنده، قدرت بسیار بالایی دارد. بنابراین، تفاوت قیمت موتور ساید کرکره برقی با سایر موتورها توجیه‌پذیر است. برخی از مدل‌های معروف این نوع موتورها عبارتند از: موتور ساید تیونی، موتور ساید بارزانته و موتور ساید اس دی سی.

 

موتور سانترال کرکره برقی

موتور سانترال کرکره برقی به خاطر قابلیت حرکت درب‌هایی با وزن و تردد متوسط، مورد استفاده قرار می‌گیرد. با استفاده از موتور سانترال، می‌توان کرکره‌های قدیمی را به کرکره‌های اتوماتیک تبدیل کرد بدون نیاز به تغییرات اساسی در ساختار کرکره. با این حال، استفاده از موتورهای سانترال در سال‌های اخیر کاهش یافته است. دلیل اصلی این موضوع نصب پیچیده‌تر و نیاز به قطعات بیشتر نسبت به سایر موتورهای کرکره اتوماتیک است. قطعاتی مانند شفت و فنر در این موتورها قابل استهلاک هستند و هزینه تعمیر آن‌ها نیز بالاست. به همین دلیل، استفاده از موتور سانترال به جز در شرایط خاص توصیه نمی‌شود.

 

موتور توبلار استوانه ای کرکره برقی

موتور توبلار یا موتور استوانه‌ای کرکره برقی، برای حرکت درآوردن درب‌های با وزن و تردد کم استفاده می‌شود و نیاز به نصب و راه‌اندازی دقیق‌تری دارد. موتور توبلار کرکره قابلیت حرکت درب‌هایی با وزن تا 140 نیوتن را داراست. قیمت این موتور در اندازه نسبتاً کوچک خود بسیار مناسب است. همچنین، با توجه به شکل ظاهری آن، فضای کمتری را اشغال می‌کند و در صورت قطعی برق، می‌توان از سیستم خلاص کن برای استفاده موقت استفاده کرد. در چند سال اخیر، مدل‌هایی از موتور توبلار با برق اضطراری و حتی با زنجیر برای باز کردن آسان‌تر درب در صورت قطعی برق وارد بازار شده اند، اما تاکنون به اندازه‌ای که انتظار می‌رفت، مورد استقبال قرار نگرفته‌اند.

 

موتور توبلار صنعتی برای کرکره های برقی

این نوع موتور بسیار شبیه به موتورهای توبلار است، اما تفاوت اصلی آن در قدرت و تردد روزانه قابل توجه است. موتور توبلار صنعتی دارای قدرتی بین ۲۳۰ تا ۵۰۰ کیلوگرم است و برای نصب آن نیاز به لوله‌ای با قطر ۱۱ است تا موتور درون آن قرار گیرد. این قطر لوله برای موتورهای ساید نیز استفاده می‌شود.

 

حالتی که کسی ممکن است موتور توبلار صنعتی را به موتور ساید کرکره اتوماتیک ترجیح دهد، به کمبود فضا برای نصب موتور ساید برمی‌گردد. تفاوت موتور ساید و موتور توبلار در قطعات جانبی آنها است. در موتورهای توبلار، قطعات مانند برد، پایه، اندکپ و بلبرینگ به صورت جداگانه تهیه می‌شوند، در حالی که در موتورهای ساید، این قطعات به صورت یک پک واحد به خریدار عرضه می‌شوند. به طور کلی، قیمت موتور کرکره برقی به تردد روزانه و وزن تیغه‌ها بستگی دارد.

 

تیغه کرکره برقی شامل مجموعه‌ای از نوارهای نسبتاً باریک است که در کنار یکدیگر قرار گرفته و یک صفحه یکپارچه را تشکیل می‌دهند. انواع تیغه کرکره برقی شامل موارد زیر می‌شوند:

 

انواع تیغه کرکره برقی

1. تیغه آلومینیومی: این نوع تیغه از نوارهای آلومینیومی تشکیل شده است و برای استفاده در انواع محیط‌ها مناسب است. تیغه آلومینیومی به دلیل مقاومت بالا و وزن سبک، برای پارکینگ‌ها، فروشگاه‌ها و سایر مکان‌های تجاری استفاده می‌شود.

 

2. تیغه آهن گالوانیزه: این نوع تیغه از نوارهای آهن گالوانیزه ساخته شده است که به علت پوشش ضد زنگ، برای مقاومت در برابر عوامل جوی و زنگ‌زدگی مناسب است. تیغه آهن گالوانیزه معمولاً در محیط‌های با شرایط آب و هوایی سخت استفاده می‌شود.

 

3. تیغه پلی کربنات: این نوع تیغه از مواد پلاستیکی پلی کربنات ساخته شده است. تیغه پلی کربنات دارای ویژگی‌هایی مانند سبکی، شفافیت و مقاومت در برابر ضربه است. به دلیل این ویژگی‌ها، این تیغه‌ها مناسب برای استفاده در برخی از محیط‌ها هستند.

 

 

مشاهده توضیحات بیشتر